Artikelen

Afdrukken

Werkgroep Gebarenavonden


De gebarenavonden wordt vanaf januari 2003 georganiseerd. Op de Gebarenavonden van SUDO wordt alles in en met gebaren(taal) gedaan. Er worden nieuwe gebaren geleerd, spelletjes gedaan, gesprekken gevoerd en/of video gekeken. De Gebarenavonden zijn een soort soos: gezelligheid en ontmoeting staan voorop.

Geen gebarenavonden Tot onze spijt worden er dit jaar (2012) geen gebarenavonden georganiseerd.

Voor wie
De SUDO Gebarenavonden zijn bedoeld voor mensen die hun gebaren(taal) willen oefenen. Op deze manier kunnen horende ex-cursisten, slechthorenden, plots- en laatdoven en andere beginners hun gebarenkennis onderhouden en uitbreiden. Wel wordt verwacht dat je minimaal het niveau van een basis-gebarencursus (Nederlandse Gebarentaal (NGT) of Nederlands met gebaren (NMG) module 1) hebt. Als er genoeg deelnemers zijn worden er twee groepen gemaakt: een groep voor de beginners en de andere groep voor de meer gevorderden. Als u nog geen gebarencursus hebt gevolgd, maar wel graag gebaren(taal) wilt leren, klik dan hier.

 

Waar en wanneer
De SUDO Gebarenavonden zijn elke 3e dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur. Het vindt plaats bij de Paraplu op de Van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht. Dat is met beide sneltrams en de stadsbus lijn 7 eenvoudig te bereiken.
Een seizoen SUDO gebarenavonden loopt van oktober tot en met mei. In de maanden juni tot en met september is er een zomerstop. 

Zet deze data vast in uw agenda.

De SUDO Gebarenavonden zijn vrijblijvend, iedereen is welkom. De toegang is €2,50. Thee en koffie zijn gratis.Kijk voor de nieuwe cursusdata in 2015 onder Werkgroepen - Werkgroep gebarentaal.
Heeft u nog leuke ideeën of activiteiten, die SUDO zou kunnen organiseren? Nieuwe inbreng is altijd welkom. Mail ons of laat een berichtje achter in het gastenboek.
Saturday the 16th. PointLink.