Afdrukken

 

Vrijwilligers

 

Wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor Stichting SUDO, dan is dat natuurlijk mogelijk! Stichting SUDO krijgt met een zekere regelmaat de vraag of we vrijwilligerswerk hebben voor een bepaalde of onbepaalde periode. Meestal komt deze vraag van een horende, die zich wil oriënteren op de dovenwereld. Het antwoord is eenvoudig: Stichting SUDO heet iedereen, die iets voor Stichting SUDO kan betekenen, van harte welkom!

Stichting SUDO bestaat uit een bestuur en een aantal werkgroepen. Het bestuur houdt zich vooral bezig met het afstemmen van de verschillende activiteiten, de jaarplanning en de thema-avonden. De werkgroepen houden zich vooral bezig met hun eigen activiteiten. Zowel in het bestuur als bij de werkgroepen is altijd behoefte aan iemand, die kan meedenken of meehelpen.

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan contact op met een van de bestuursleden of een van de werkgroepen via het secretariaat.


Kijk voor de nieuwe cursusdata in 2015 onder Werkgroepen - Werkgroep gebarentaal.
Heeft u nog leuke ideeën of activiteiten, die SUDO zou kunnen organiseren? Nieuwe inbreng is altijd welkom. Mail ons of laat een berichtje achter in het gastenboek.
Saturday the 16th. PointLink.